Indonesian Anime-Tokusatsu Fansub
Because We Love It, and We Like It

Jan
12

Kita telah mempunyai dedicated server, so moved is taste so nice.

http://id-at.com

untuk forum

http://id-at.com/forum

hal ini menyebabkan blog ini tidak berfungsi lagi

thanks

Iklan
Jan
12

yeah, kita dalam masa rehat, dikarenakan masa ujian..baik yang masih kuliah ataupun ujian hidup >.< .  tapi kita tidak tinggal diam, and here it is…we launched ID-AT Forums ..

ID-AT FORUMS

or

http://id-at.blenderia.org

wake up !

regards

Des
09

 

I think this video and audio is more..more..better than previously released, so enjoy our fansub, and you will be know more about oppai, what the hell oppai is a lot frequent to be spelled in this episode, sigh !

Video dan Audio dalam episode ini kualitasnya sedikit jauh lebih baik dengan episode yang telah direlease sebelumnya, dan pengucapan “oppai” akan sering terdengar di episode ini, …:)

Direct Link Download Provided By SlickenSide :

Direct DownLoad For LionMaru G Eps 08 Subs By ID-AT Part 01

Direct DownLoad For LionMaru G Eps 08 Subs By ID-AT Part 02

Although this file size so damn small, its taste so good, like you eat a fried chicken…ah !

Note :
– These file split with WinRAR.
– If you found this link broken, please write comment, thanks.

This is free fansub not for sell, rent or other profit actions

Des
06

Aneh… masih banyak aja orang yang gak mengerti kalimat sederhana seperti itu.

We do this for free. So why you take a profit out of fansubber’s hard work?

Kemarin ada sebuah comment yang ditujukan ke tim id-at di blog ini, isinya seperti ini :

guys…..gw tertarik bgt ama usaha kalian smua…..
well…That`s really great!!!!!! but something in my mind??
gw yakin lo bikin ini smua nda gratis khan, ayolah orang indonesia masi blon suka kasi donasi…..
gw sih pengen nawar jd salah satu uploader lo…btw skrg gw lg bikin usaha anime juga sama kyk kalian…….
ya…tau sendirilah menurut gw orang indonesia blon ngerti apaan tuh download,p2p ato torrent lah, masi pada bingung…….
gw punya blon nih, mungkin bisa diberi komentar dari kalian guys…
anime-indo.blogspot.com

dan di blognya, dia juga jelasin kalo dia jualan anime :

bahkan saya selaku pemilik blog ini juga menyediakan anime yang siap kalian beli, dan dijamin anime ini blon masuk ke DVD bajakan, karena ini di update langsung dari TV TOKYO. Hebatnya lagi, anime yang saya jual berupa data (dengan Format RMVB, MP4), so kalian dapat menyimpan anime ini ke dalam computer, dan disimpan sebagai koleksi.

Perlu di tekankan disini. Kami gak butuh kalian para bootleger. We do this for free, oh kalo gak ngerti bahasa inggris… Kami kerjain ini dengan gratis! Dan soal donasi, semua tau yang namanya donasi itu tidak ada unsur paksaan seperti halnya kalo beli anime ke kalian para bootleger.

Jika ada yang mau memberi kami donasi, kami jelas sangat berterimakasih. Kalo tidak mau memberi, tidak masalah. Apapun yang terjadi kami akan tetap berusaha untuk tetap dapat menghasilkan hasil sub yang berkualitas. Kami sudah cukup bersyukur bila ada yang menyukai hasil kerja kami.

Sekali lagi…. THIS IS A FREE FANSUB. DON’T SELL IT OR RENT IT.

Des
03

We need donations to keep alive uploader and create a seeder to make more powerfull.

– November – we get 10 US$
– December – ?

If you dont have paypal account, dont worry, please email me and message me to zenretsu_ryusen@yahoo.co.jp
about the other way to donate, let me knows.

Nov
30

 

Kamen Rider Black The Movie – Hurry to Evil Island has comming Out in VCDRipped, why VCD ? cause some leaks for find raw or dvd versions, but nothing to worry because this was ripped from Original Vcd so it has HQ video but little lacks on Audio.

It has a sub originated from vcd, so here we go. This sub was English Version.

 

Direct Link :

Direct Link For Kamen Rider Black Movie -HTEI Part 1

Direct Link For Kamen Rider Black Movie -HTEI Part 2

Direct Link For Kamen Rider Black Movie -HTEI Part 3

Direct Link For Kamen Rider Black Movie -HTEI Part 4

 

HTEI = “Hurry To Evil Island”

 

This Direct Download Provided by SLICKENSIDE , Thanks for making the direct download links really happened !Hope You Enjoys With Our Fansub

ID-AT

Note :
– These file split with WinRAR.
– If you found this link broken, please write comment, thanks.

This is free fansub not for sell, rent or other profit actions

Nov
16

Romeo x Juliet Episode 03 Secara Official telah release.

Direct Download For Romeo x Juliet Eps 03

Thanks for Slickensid3 for making direct download Really Happened
Thanks For NN a.k.a Mysteriuous Guys for Donate Us Keep Uploader ALive!

Hope You Enjoys With Our Fansub

ID-AT

 

Note :
– if you found this link was broken, please write comment, thanks

 

This is a free fansub not for sell, rent or other profit actions

Okt
27

 

 

 

ID-AT secara official telah merilis Lionmaru G episode 6, untuk perubahan dan sebagainya disertakan dalam rilis Lionmaru di episode berikutnya. Here is Direct Download for lionmaru Episode 6 subbed by ID-AT.

 

Direct Download Lionmaru G Episode 06 Part 1

Direct Download Lionmaru G Episode 06 Part 2

 

This Direct Download Provided by Seven7 , Thanks for making the direct download links really happened !

Hope You Enjoys With Our Fansub

ID-AT

Note :
– These file split with WinRAR.
– If you found this link broken, please write comment, thanks.

This is free fansub not for sell, rent or other profit actions

Okt
27

ID-AT secara official telah merilis Lionmaru G episode 7, untuk perubahan dan sebagainya disertakan dalam rilis Lionmaru di episode berikutnya. Here is Direct Download for lionmaru Episode 7 subbed by ID-AT.

 

Direct Download Lionmaru G Episode 07 Subbed ID-AT

 

This Direct Download Provided by slickenside & sAintDevil , Thanks for making the direct download links really happened !

Hope You Enjoys With Our Fansub

ID-AT

Note :
– if you found this link was broken, please write comment, thanks

This is free fansub not for sell, rent or other profit actions

Okt
27

 

ID-AT secara official telah merilis Lionmaru G episode 6, untuk perubahan dan sebagainya disertakan dalam rilis Lionmaru di episode berikutnya. Here is Direct Download for lionmaru Episode 6 subbed by ID-AT.

 

Direct Download Lionmaru G Episode 06 Subbed ID-AT

 

This Direct Download Provided by Slickenside & sAintDevil , Thanks for making the direct download links really happened !

Hope You Enjoys With Our Fansub

ID-AT

Note :
– if you found this link was broken, please write comment, thanks

This is free fansub not for sell, rent or other profit actions